On Stage Productions CY Ltd.

Προφίλ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 και ασχολείται με διοργανώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων παντός είδους καθώς και εκθέσεις προϊόντων και εμπορευμάτων, επιδείξεις μόδας και άλλα συναφή γεγονότα.

Διαθέτει τεχνικό εξοπλισμό κατάλληλο να στηρίξει αυτές τις διοργανώσεις, όπως ηχητικά συστήματα μικρής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας, καλλιτεχνικό φωτισμό, φωτιστικά εφφέ, εξέδρες, πασαρέλες, κερκίδες, τέντες και εξοπλισμό εστιάσεων.

Με έδρα την Λεμεσό συνεργάστηκε με όλους τους περιφερειακούς Δήμους και Κοινοτικά Συμβούλια. Για δέκα και πλέον χρόνια συνεργάζεται με τον Δήμο Λεμεσού σε μεγάλες διοργανώσεις όπως το καρναβάλι, τη Γιορτή του Κρασιού, γιορτή του Κατακλυσμού κ.α.

Έχουμε καλύψει αθλητικά γεγονότα, εγκαίνια, διαλέξεις, σχολικές εκδηλώσεις και τελετές, θεατρικές παραστάσεις (διαθέτοντας ειδικό εξοπλισμό για θέατρα), σχολές χορού, χορευτικά συγκροτήματα (παραδοσιακά και σύγχρονα), ορχήστρες, επώνυμους καλλιτέχνες από το εξωτερικό όπως Μίμη Πλέσσα, Μάριο Τόκα, Στέλιο Διονυσίου, Τα παιδία από την Πάτρα, Ψαραντώνη, Γιώργο Καλκάνη, Εύη Καπάταη, Ζανέτ Καπούγια, Λένα Αλκαίου κ.α. Σε συνεργασία με άλλη εταιρεία, κάλυψε συναυλίες των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γεράσιμου Ανδρεάτου.

Επίσης σε συνεργασία με άλλη εταιρεία κάλυψε στο στάδιο ΓΣΠ τελετές απονομής των τελικών κυπέλλου καθώς και την τελετή έναρξης των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης. Στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού κάλυψε τους αγώνες ΑΜΚΕ στη ρυθμική γυμναστική.

Συμμετείχαμε με ηχητική κάλυψη στην επίσκεψη του Πάπα Βενέδικτου 16ου στην Κύπρο το 2010.

Διαθέτουμε μια ευέλικτη ομάδα από έμπειρους τεχνικούς που ξέρουν να σέβονται τον πελάτη. Εγγύηση η πολύχρονη πείρα μας και συνέπεια μας.

 

Υποδοχή κρουαζιερόπλοιου MSC Musica

Υποδοχή κρουαζιερόπλοιου
MSC Musica

Χοροδιακό Φεστιβάλ Δήμου Γερμασόγειας

Χοροδιακό Φεστιβάλ
Δήμου Γερμασόγειας

Διεθνείς αγώνες πυγμαχίας

Διεθνείς αγώνες
πυγμαχίας

Εκδήλωση στο Δημαρχείο Μέσα Γειτονίας

Εκδήλωση στο
Δημαρχείο Μέσα Γειτονίας

Αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα στο Δήμο Κ. Πολεμιδιών

Αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα
στο Δήμο Κ. Πολεμιδιών

Διεθνείς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής

Διεθνείς αγώνες
ρυθμικής γυμναστικής

Διεθνείς αγώνες πυγμαχίας

Διεθνείς αγώνες
πυγμαχίας